Under følger en del vanlige svar på ofte stilte spørsmål

Ja.

Borettslaget tilgjengeliggjør egne parkeringsplasser med stikkontakt for bruk til lading av el-biler.

Alle interesserte andelseiere må tegne en kontrakt med borettslaget som tillater bruk av disse parkeringsplassene.

Det er ordnet to stikkontakter ved enden av garasje-rekken i Alette Beyers veg v/ gjesteparkeringen. Disse plassene er kun reservert for El.bil parkering. For få ha tilgang til denne, må beboer/andelseier ta kontakt med styret per mail / oppmøte på kontordag. Man får parkeringsbevis og nøkkel utlevert, og kontrakt underskrives. Andelseier betaler kr 1000 i tilknytningsavgift, og en månedlig pris på 300 kr. Andelseier har mulighet til å lade El. bil inntil 6 timer i døgnet. Dette for at alle skal ha mulighet til å lade. Man må ha en urskive/ p-skive for å markere når bilen er satt på lading. Kontroller vil bli utført av Green-park.

Forespørsler sendes til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Ja. Det finnes totalt
  • 120 garasjer
  • 500 parkeringsplasser utendørs
  • x parkeringsplasser for el-biler
  • x parkeringsplasser for husvogner
Garasjer og parkeringsplasser kan leies av beboere. Siden det er begrenset antall garasjer, kan man tegne seg opp på venteliste for garasje. Les mer om parkering.
Siden det er et begrenset antall garasjer i borettslaget, kan man tegne seg opp på venteliste for garasje. Styret følger med på ventelista og tildeler garasjeplasser når disse blir ledige. Kontakt styret om du ønsker å tegne deg på venteliste for garasjeplass.
Kontakt vaktmester når det skal skiftes navn på ringetablå.
Det skal søkes skriftlig til styret om plassering av fryser, kjøleskap og strømuttak i kjellerboder.
Ja. Borettslaget har ordnet med parkeringsplasser for campingvogner og bilhengere ved Alette Beyers vei. Tildeling av plass og parkeringsbevis fås på styrerommet i grendahuset når det er kontordag.
Dersom du mister nøkkelen og ikke kommer deg inn i leiligheten, kan du ta kontakt med Securitas på telefon 22 97 10 77. Du må da legitimere at du er den rette eier av leiligheten før leiligheten blir opplåst. Dette er gratis.
Brannfarlig gass skal ikke oppbevares i kjellederboder.
Må du stenge av vannet, husk å si fra til naboer i oppgangen.
Rist ikke eller heng tøy og matter fra balkong eller vindu.
Borettslaget har 1 stk tilhenger som beboere kan benytte. Ta kontakt med vaktmester for å låne denne. Hengeren lånes ut gratis.
Ja. Borettslaget har inngått avtale via TOBB med Canal Digital. Detaljer om avtalen kan du lese her

Ved 4 blinkende røde lys før lås åpnes er dette varsel om at det skal skiftes batteri.Dette gjelder entredør og postkasse.

For å skifte i entredør er det 1 skrue under det blanke dørskiltet på innsiden. (der håndtaket går igjennom)

Dette er en Torx 20. Denne skal skrues INN for så å ta av skilt, deretter skiftes det 3 stk AAA batteri. Sett skilt på plass og skruen skrues UT for å klemme det på plass. Ved behov for assistanse kontakt vaktmester.

Ved skifte av batteri i postkassen er det 2 stk skruer i bakkant av sort plastdeksel på innsiden av døren. Dette er Torx 15 hullspiss. Skru ut begge skruene og løsne deksel, deretter skiftes 3 stk AAA batteri. Sett deksel på plass og skru inn skruene. Ved behov for assistanse kontakt vaktmester.

Ved blinkende rødt lys på lås i kjellerdører setter vi pris på om dere kan varsle vaktmester snarest for skifte av batteri.

Finner du ikke svar på det du lurer på?

Kontakt oss