Under følger en del vanlige svar på ofte stilte spørsmål

Ja

Borettslaget har 133 parkeringsplasser for elbiler, vi har tegnet avtale med Ohmia Charging

Søknad for tildeling av plass sendes til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Når man har fått tildelt parkeringsplass, bestilles ladeabonnementet hos Ohmia Charging.

For å få koblet seg på stolpen må man bestille et abbonnement hos Ohmia, som kan gjøres elektronisk, husk å velge riktig område i deres bestillingsløsning. Bestill abbonnement

Det er ingen oppstartskostnad, man betaler et månedlig beløp for forbruk. For betaling for leie gjelder samme pris som øvrige parkeringsplasser.

Les mer om parkering

Ja

Det finnes totalt
  • 120 garasjer
  • 500 parkeringsplasser utendørs
  • 133 parkeringsplasser for elbiler
  • 12 parkeringsplasser for husvogner

Garasjer og parkeringsplasser kan leies av beboere. Siden det er begrenset antall garasjer, kan man tegne seg opp på venteliste for garasje.

Les mer om parkering

Garasjeplass tildeles gjennom venteliste

Siden det er et begrenset antall garasjer i borettslaget, kan man tegne seg opp på venteliste for garasje. Styret følger med på ventelista og tildeler garasjeplasser når disse blir ledige.

Send epost til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. for å tegne deg på venteliste for garasjeplass.

Les mer om parkering

Kontakt vaktmester når det skal skiftes navn på ringetablå.

Nei

Beklager, det er ikke mulig å plassere hvitevarer i kjellerbod.

Ja

Borettslaget har ordnet med parkeringsplasser for campingvogner og bilhengere ved Alette Beyers vei. Tildeling av plass og parkeringsbevis fås på styrerommet i grendahuset når det er kontordag.

Nei

Dette må registreres gjennom vaktmester eller styreleder på epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Dersom du mister nøkkel og ikke kommer deg inn i leiligheten, kan du ta kontakt med AVARN på telefon 916 45 956. Du må da legitimere at du er den rette eier av leiligheten før leiligheten blir opplåst. Dette koster 625,-inkl.mva .

Nei

Brannfarlig gass skal ikke oppbevares i kjellerboder. Dette inkluderer propanflasker for gassgriller og alle varer merket som brannfarlig.

Må du stenge av vannet, husk å si fra til naboer i oppgangen.

Nei

Rist ikke eller heng tøy og matter fra balkong eller vindu.

Ja

Borettslaget har 1 stk tilhenger som beboere kan benytte. Ta kontakt med vaktmester for å låne denne. Hengeren lånes ut gratis.

Ja

Borettslaget har inngått avtale via TOBB med Canal Digital. Detaljer om avtalen kan du lese her

Ved 4 blinkende røde lys før lås åpnes er dette varsel om at det skal skiftes batteri.Dette gjelder entredør og postkasse.

For å skifte i entredør er det 1 skrue under det blanke dørskiltet på innsiden. (der håndtaket går igjennom)

Dette er en Torx 20. Denne skal skrues INN for så å ta av skilt, deretter skiftes det 3 stk AAA batteri. Sett skilt på plass og skruen skrues UT for å klemme det på plass. Ved behov for assistanse kontakt vaktmester.

Ved skifte av batteri i postkassen er det 2 stk skruer i bakkant av sort plastdeksel på innsiden av døren. Dette er Torx 15 hullspiss. Skru ut begge skruene og løsne deksel, deretter skiftes 3 stk AAA batteri. Sett deksel på plass og skru inn skruene. Ved behov for assistanse kontakt vaktmester.

Ved blinkende rødt lys på lås i kjellerdører setter vi pris på om dere kan varsle vaktmester snarest for skifte av batteri.

Finner du ikke svar på det du lurer på?

Kontakt oss