Kontordag/avfallskontainere

Siste kontordag før ferie er førstkommende torsdag den 07. kl 18:00-19:00

Oversikt over kontor og avfallskontainere for høst 2022 ligger under oppslag på min side til TOBB.

Her finner dere også informasjon over felleskostnader, søknad om utleie, info. generalforsamlinger, innkalling og protokoller, medlemsfordeler samt mye mer.

https://tobb.bbl.no/minside/

Status Lekeplasser

Område 1. og 2. Utenfor WAV 1 – 3 blir ferdig om en uke, utgangen av uke 27.

Øvrige områder skal være ferdig innen uke 33

Trondheim Parkering

Det er viktig å registrere riktig bilnummer på faste plasser – er det flere som benytter plassen, del innlogging til SmartOblat slik at det til enhver tid er registrert riktig bil.

Styret kan ikke ettergi bøter - ta kontakt med Trondheim Parkering kundeservice 73109880 mail

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. hvis dere har spørsmål ifb. med bøter.

For tilgang til soner og gjesteparkering, langtidsparkering på gjesteparkering, send mail til styret.

Digitale nøkler

Om ikke lenge kan dere også benytte de til postkassene, nærmere beskjed kommer.

Dette har blitt populært, vil dere ha tilgang til å låse opp døren med app, send oss mail, så fikser vi dette raskt.

Vi har mottatt tilbakemelding fra de som jobber på lekeplass og Trondheim Parkering at de mottar fra noen kjeft, og kritikk, det må vi unngå, husk de som jobber utfører kun en oppgave de er satt til.

Hvis det er noe dere har på hjertet og som skal besvares, sender dere mail til styret, så tar vi det videre.

 

Informasjon juni 2022

 

Prosjekt nedgraving av avfallskonteinere

Endelig har vi gode nyheter å komme med, oppstart senest onsdag 22. juni, første prioritet er å sette i stand plen utenfor WAV13 og nedgravd avfallsløsning på østenden av bygget, framdriftsplan kommer etter hvert.

 

Informasjon fra vaktmester:

Kjellerganger og fellesareal vil bli ryddet, gjenstander som ikke hører hjemme der blir kastet.

 

Konteinere:

Konteinere vil også komme i sommer, første torsdag i måneden som alltid.

 

Securitas:

Pr. i dag koster det ingenting å få assistanse for å bli låst inn fra Securitas, fra senhøsten vil det bli en egenandel. – vi har gått igjennom rapporter og ser de fleste henvendelser er – innlåst nøkkel og batteri som må skiftes.

Under spørsmål og svar på websiden står det forklart hva man må gjør når det begynner å blinke rødt i postkassa eller dørlåsen, vedlegger link.

https://www.selsbakkhogda.no/index.php/index.php?option=com_content&view=article&id=9&Itemid=117

Unlock - digital nøkkel er også et hjelpemiddel, telefonen har man som regel med seg overalt, for å få tilgang til den, send mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

https://no.unloc.app/

 

Sommerferie:

Styret tar sommerferie fra 1. juli til- midten av august.

Alle prosjekt vil fortsette og fulgt opp, mail vil bli besvart, vi har ingen styremøter i denne perioden.

Styret setter pris på å få mail i stedet for telefon i ferien.

 

Styret ønsker alle beboere en riktig fin sommer med håp om at værgudene spiller på lag.

 

Oppstart er allerede i uke 18 - det blir en myk start, for å komme inn i systemet vil Trondheim Parkering ikke gi ut bøter før uke 17. 23 mai. 

I neste uke kommer Trondheim Parkering til å skifte ut alle skilt fra Parkzone, det blir satt opp nye skilt som er gjeldende for vår nye samarbeidspartner.

3 og 4 mai konvertere Trondheim Parkering alle mailadresser som dere har registrert via min side til TOBB.

Når dere er registrert vil det komme mail om nnlogging med brukernavn og passord.

De som ikke har registrert mailadresser eller vil benytte en annen må sende mail til styret innen mandag 2 mai. Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Det er viktig at vi bruker mailadresser i den nye løsningen, man kan også lage bruker via telefon, men da har man ikke mulighet til å endre passord.

  1. mai vil vi i styret ta opplæring/bistå i grendehuset mellom kl 12:00 - 14:00 og 16:00 – 18:00, det er kontordag på torsdag da er vi også tilgjengelig.

Betaling for å stå på gjesteparkering over lengre tid:

Trondheim Parkering har Appen som heter Smart Park som de fleste kjenner til fra før, det er samme app som benyttes for parkering i Trondheim.

Nederst til høyre i appen er det et valg som heter parkeringsavtaler – her vil Selsbakkhøgda Borettslag komme opp som valg – der kan du fra neste uke registrere parkering av bil i et intervall uke kroner 75,- / måned kroner 250,-.

Fast parkering samt 3 gjesteplasser

Smartoblat – faste parkeringsplasser er nå delt opp i soner, dette for å hindre feilparkeringer og for å få kontroll og god oversikt over områdene. Det vil si, at hvis dere ikke registrerer riktig bilmerke på deres betalt plass, vil dette føre til bot.

Dere vil i neste uke motta mail fra Trondheim Parkering med brukernavn og passord, dette er ikke en app, men dere kan legge siden til hjemskjermen, da fungerer den som en app – denne informasjon blir lagt ut på våre hjemmesider, den kommer også på mail i dag til dere som har registrert mailadresse, der vedlegges brukermanual på hvordan dere legger Smartoblat på hjemskjerm, og hvordan dere registrerer bilnummer både på fast plass og gjester.

Mvh.

Styret.

Lekeplasser:
Nedrigging starter 11. mai – Montering den 23. mai. det er også dugnad den 11, vi får tilpasse oss og gjøre det beste ut av det, viktigste er at barna får nye fine områder å boltre seg på til sommeren.
 
Unloc – Digital nøkkel
Det er veldig mange som har benyttet seg av tilbudet, appen er enkel å bruke. Det fungerer slik, du blir tildelt en bruker pr. husstand, den som får tildelt, deler nøkkel med øvrige medlemmer. Den kan også deles i et gitt tidsrom f.ek hvis man leier ut gjennom Airbnb (det er lov å leie ut sin bolig i 30 dager i løpet av et år uten å søke styret) Hvis det kommer håndverkere, slekt, venner etc.
 
Generalforsamling:
Er førstkommende mandag i Auditoriumet på Byåsen Vgs. Kl 18:00
Innmeldte saker er:
• Erstatning for garasjer
• Låsbar Sykkeloppbevaring
• Avsetning til rehabilitering
• Ny ordensregel om røyking på veranda
• Parsellhage
Anbefaler dere å komme for å påvirke det som skjer i borettslaget vårt. Alle har mottatt innkalling i sine postkasser.
 
Trondheim Parkering AS
Vi er godt i gang med utrulling av det nye systemet, hvis dere ennå ikke har fått tilgang send mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Det har gått overaskende bra, vi skal passe på at alle skal føle seg i varetatt og vi skjønner at dette kan by på utfordringer for enkelte, vi skal løse dette sammen, vi er behjelpelig med å bistå dere. Send mail så løser vi opp i utfordringene sammen.
Dere kan også kontakte Trondheim Parkering på tlf 73109880
epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
 
Styret ønsker alle beboerne en fortsatt god helg.
 

Hei 

Den er åpnet og klar til bruk 

Mvh

Styret 

Side 1 av 14