Informasjon 17.11.2022

Parkeringsplasser og EL


Det er stor pågang på leie av plasser, vi utvider faste plasser ved å gjøre om noen av gjesteplassene i Alette Beyers veg, og Waldemar Aunes veg 15.  

Vi er i gang med å hente inn tilbud for å få full utvidelse av EL også garasjer - målet er å være fullt utbygd i løpet av 2023.

Trondheim Parkering

Det begynner å se bra ut i våre områder, husk å registrere riktig bil i riktig sone, det er også mulig å få ekstra bruker i sone slik at det er mulig å ha 2 bilnummer som er aktiv i samme sone, dette for å unngå bøter.
Send mail til styret så fikser vi det.

Nedgraving av avfallscontainere

Har blitt rullet ut fortløpende etterhvert som de har blitt klare til bruk.

De områdene som er ferdig å klare til bruk, har mottatt en konvolutt med 2 chipper fra Trondheim Renholdsverk.
Selsbakkvegen 38 og 42 gjenstår, de blir ferdige i år. Hvis været holder seg, får vi også asfaltert de siste områdene.

Utleie av Grendehuset

Fra 1. januar blir 1 etasje av Grendahuset leid ut til restauranten Da Vinci, Umit som de fleste kjenner bor i vårt borettslag.
Det er viktig å støtte det lokale næringsliv i vårt nærområde.
Han starter å leie fra 1. januar, - hvis ombygging og det tekniske som strøm, vann og ventilasjon går knirkefritt åpener de dørene 1. februar 2023. Alle som bor i Selsbakkhøgda får nabopris 10% rabatt, alkohol er ikke inkludert i tilbudet.
Åpningstider blir man-søndag fra Kl: 13:00-22:00.
De som allerede har leid grendahuset: har blitt  tilskrevet .

 1. etasje leies ut som vanlig, der er det ingen endring.
  Grendahuset har gått med underskudd i flere år, borettslaget får en fast inntekt samt at vi bidrar til at Da Vinci blir i vårt nærmiljø.

  TOBB Nøkkelen (Unloc)

  Fra 1 januar deler vi digitale nøkler til alle beboerne, unntatt de som leier til Trondheim Kommune. de som ikke ønsker å benytte tjenesten lar bare være å installere appen.
  Vi jobber også med å få unloc koblet opp mot postkassene, vi møtte på noen utfordringer,  forhåpentlig er dette også på plass  kvartal 2023.

  Securitas

  Vi jobber med å finne riktig samarbeidspartner for vakthold og innlåsing. 

Innlåsing vil ikke være gratis fra nyåret, det vil koste kroner 1200,- og beboer blir direkte fakturert av vaktselskapet.

Min side

Alle beboere har tilgang til min side til TOBB - all informasjon blir sendt på sms eller mail, som dere har registrert på denne siden, her finner dere også datoer for kontordager og containere, søknad om fremleie, m.m.  anbefaler alle å oppdatere denne.

https://tobb.bbl.no/minside/

Vaskeplass

Vannet er nå stengt for vinteren.

Sosialt

4. Desember kl: 14.00 blir det førjulstreff for våre eldre beboere, Lilja og Anne gleder seg til å ha en trivelig dag sammen med dere.
6. desember fra kl: 17:00-19:00 er det julegrantenning, velkommen til store og små, kanskje kommer nissen.
Lekeplassene ble endelig ferdig, hurrrrraaaa, det blir offisiell åpning våren 2023, info kommer.


Kom med innspill på hva dere ønsker at vi eller dere kan arrangere, vi ønsker å skape et inkluderende og sosialt miljø for alle i borettslaget.

Ellers ønsker styret alle en fredfull og trivelig jul.
Vi ser frem til et rikt samarbeid med alle beboeren også i neste år

Mvh.
Styret.