Info fra styret januar 2024

Info fra Styret, januar 2024 

Diverse

Det vil bli avholdt beboermøte 05. mars i Byåsen Kirke kl 18.00. Dersom du har spørsmål til styret kan disse sendes til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. innen utgangen av uke 9.

Styret søker etter frivillige til en bomiljø-gruppe. Vi ønsker 5 personer som kan bidra i forbindelse med markeringer, organisering av dugnader og planlegging av kommende 60-års feiring av vårt borettslag m.m. Dere blir en sosial gruppe med hyggelige arbeidsoppgaver og innsatsen vil bli honorert. Ta kontakt med styret på styrepost.

I disse dager gjennomføres sliping av gulv i Grendahusets 2. etg. Det originale plankegulvet var veldig slitt og vanskelig å renholde. Det er søkt midler til å dekke disse kostnadene. Vi ønsker velkommen til leie av lokalene etter ferdigstilling, da med oppgradert gulvfinish.

Vaktmestergarasje

Det jobbes videre med ny vaktmestergarasje. Foreløpig løsning kan også tilføre borettslaget muligheter for 11 ekstra parkeringsplasser og selvfølgelig bilvaskeplass for oss beboere. Tegninger og alternativer vil presenteres borettslaget fortløpende.

Rørfornying

Rørfornying går sin gang alle de fordelene dette gir oss etter utført jobb, og med ulemper underveis. Pr nå har prosjektet innhentet estimert fremdriftsplan. Det ble en utfordrende høst/tidlig vinter som nesten regnet bort. Alt arbeide som utføres på tak er avhengig av oppholds og tørre flater og dette har dessverre medført etterslep på ferdigstilling hos enkelte.

Igjen må vi berømme beboere for positiv innstilling og oppfordre til å melde inn alle avvik og opplevde problemer i forbindelse med rørfornying, slik at informasjon kommer frem.

Det avholdes beboermøte for blokk 9 og 11, den 7. februar, i vårt grendahus, 2. etasje. Innkalling kommer.

Det blir info før oppstart rørfornying, mulighet for å levere fullmakts-skjema og selvfølgelig besvares alle spørsmål dere har etter beste evne ved entreprenører og prosjektledelse.

Innkalling kommer

Info fra Parsellhage-gruppa

Parsellgruppa legger ut tegning av areal for hagen. Parseller legges ut med regler, vedtekter og info om pris, info vil komme som tidligere lovet, innen utgangen av januar.

Foreløpig innkommet støtte fra Trondheim Kommune prioriteres brukt til jordmasser til forbedring av dyrknings-areal, redskaper og rådyrsikkert gjerde.

Nedgravd avfall

Det jobbes fortsatt med ferdigstillelse av nedgravd avfall og vi ser det berømte lyset der i enden av tunellen.

Rehabilitering


Arbeidsgruppa møtes og kartlegger muligheter for solceller etter innspill fra beboere.

Videre planlegging av fremdrift med rehabilitering av boligmasse er i arbeid. Styret ser på mange muligheter for videre fremgang og finansiering. Vi utreder muligheter for montering av solcellepanel i sammenheng med rehabilitering.

Parkering/ El ladeplasser
Foreløpig ferdigstillelse; Rekkefølge- 50, 48, 42, 10, 9, 11, 5

Det trekkes kabler til alle punkter og vi gleder oss til det lyser i alle stolper. Det vil også bli etablert flere ladepunkt på gjesteplasser.

Det vil bli mulighet for leie av kabel til overgang fra elbil-ladning til motorvarmere, kontakt vaktmester for betingelser, fremgangsmåte og kontrakt på leie.

Til våren fortsetter vi utvidelse av parkeringsplasser i borettslaget, oversikt over hvor disse blir kommer før oppstart.

Styret