Oppdatering fra styret

Vi er godt i gang med framdriftsplan på hva som skjer i de neste månedene, det kommer en utfyllende informasjon om alle prosjekt i løpet av neste uke.

  • Oppsetting av gjerder i Selsbakkhøgda 38 og 46, WAV 1 og 15 - dette er en forlengelse av EL plasser.
  • Minner om å senke farten i tunene, max fartsgrense 20, fint om dette respekteres

Parsellhage

Det er også opprettet en Facebookside vedrørende parsellhage i SBL Selsbakkhøgda Borettslag, ved styret, ønsker å kartlegge interessen for en Parsellhage på borettslagets tomt. Det er mange beboere som ønsker muligheten til å dyrke og da er ikke alltid balkongen nok. SBL er heldige som har stor og solrik tomt, mye areal er pr dags dato benyttet til gressplen. Parsellhagen vil bli drevet som en egen enhet, registrert i Brønnøysundregistrene, med eget styre og egen økonomi. Det påløper INGEN kostnad for vårt borettslag eller beboerne, parsellhagen skal driftes av parsell-leie, tilskuddsmidler og dugnadsarbeid fra de som leier hageparsell.

Tilskuddsmidler skal søkes hos både Trondheim Kommune og TOBB, som begge støtter urban dyrking og etablering av dette. Vi i styret tror at dette kan bli en fin arena for våre beboere med grønne fingre, eller ønske om å få grønne fingre, til å berike borettslaget med både dyrking og for å skape miljø mellom mennesker i vårt eget nabolag.

Har du interesse av å dyrke grønnsaker, frukt, bær eller bare ha prydblomster, ønsker å leie en parsell, brenner for urban dyrking eller har lyst til å være med på å forme vår fremtidige parsellhage du kan gå inn via denne linken  Mvh. Styret