Folkemøte på Byåsen

Folkemøte om byutvikling på Byåsen
Tid og sted: 8. november kl: 19-21 Byåsen Vgs.

 

Byåsen Arbeiderlag inviterer til folkemøte om byutvikling på Byåsen. Vi tar opp Byåstunnelen, utbygging av nye Migosenteret på Hallset og fortetting på Byåsen. Vi opplever stort engasjement rundt disse sakene og inviterer beboere på Byåsen til å få sagt sin mening til våre politikere på rådhuset. 

Byåsen tunnel.

Byåsentunnelen skal munne ut ved Nydalsbrua og her er de godt i gang med å få klargjort for tunnelinnslag. Byåsentunnelen er foreløpig ikke finansiert og tunnelen har vært mye debattert i media. Henning Lervåg fra Miljøpakken er innleder om Byåsentunnelen

Migotomta

Den 18. november skal utbyggingen av tomta til Migosenteret med stor sannsynlighet behandles i bystyret. Saken har to alternativ: høyblokk på 14 etasjer eller lavere bebyggelse på 6 etasjer. Utbyggingen har hatt mange debattinnlegg i media.Fred Fikse Forbord fra Selvaag Bolig innleder nærmere om deres planer for det nye Migosenteret

Fortetting på Byåsen

Siste sak på agendaen er fortetting og infrastruktur på Byåsen. Vi har fått flere henvendelser rundt fortettingsprosjekt på Byåsen.Byplansjef Ragna Innleder og gir oss en oversikt.

Byåsenmøtet 2021

Vi åpner opp og inviterer beboere på Byåsen til å få sagt sin mening om de tre sakene
Fra rådhuset kommer Roar Aas, gruppeleder for Trondheim Arbeiderparti og medlem av bygningsrådet, og Jørn Arve Flått leder for miljø og næringskomiteen til Trondheim Arbeiderparti. 

Alle er velkomne til Byåsenmøtet!

Mvh
Byåsen Arbeiderlag