Digitale nøkler

Hei alle,

 

Pr i dag har vi en del andelseiere som bruker Justin som nøkkel, denne vil bli avsluttet den 5 februar.
Vi har gleden av og informere om at boligselskapet oppgraderer nå Salto-løsningen vi har på dørene og får nå TOBB Nøkkelen.

Det betyr at de som selv ønsker kan bruke mobilen som nøkkel – kan nå også kan dele digitale nøkler med familie og nære venner, eller hjemmesykepleien og pakkeleverandører. De digitale nøklene kan deles permanent eller i tidsbegrenset periode - helt uten kostnad. Alle boligeiere vil da kunne dele nøkler med mobiltelefonen, boligeiere kan da dele permanente nøkler til deres familier eller leietakere.  

Nb! TOBB Nøkkelen fungerer med de låsene vi har i dag. Det er også viktig å presisere at eksisterende brikker vil fungere helt likt som den gjør i dag. Styret anbefaler på generelt grunnlag å alltid ha en fysisk reserve-brikke tilgjengelig, slik de fleste allerede har i dag. Mobiltelefonen kan gå tom for strøm.

Utdeling av digitale nøkler. Dere sender mail til styret Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. at dere vil ha tildelt digital nøkkel, merk at til motsetning for Justin så tildeles det kun en nøkkel pr. husstand, den som mottar kan tildele digitale nøkler til resten av familien.

Dere må også ha registrert telefonnummer på «din side» til TOBB

Kjekt å vite. Boligbyggelaget TOBB sin teknologipartner, Unloc, er et norsk teknologiselskap som jobber med å støtte en rekke ulike låser og som flytter nøkkelknippet til mobiltelefonen. Dere kan lese mer om de her

Låser som støttes, kan konfigureres med privatdører, hengelåser, digitale postkasser, smarthusløsninger, med mer. Dette gir oss friheten til å bruke mange andre løsninger i samme app. Skal dere på besøk til et annet bygg som også har låser som fungerer med Unloc, vil dere kunne bruke samme app når dere er på besøk også.


Video om løsningen kan dere se her


Se vedlagt bruksanvisning.

 

Som informert tidligere så vil det også bli et møte i grendahuset for de som vil ha fysisk hjelp og forklaring.

Vi kommer tilbake til det.

De som ikke har interesse av digitale nøkler, bruker chippen som før, merk at dette kun er et ekstra tilbud til dere.


Med vennlig hilsen,

Styret