Informasjon 03.04.2022

Hei 
 
Det er mye som står på agenda fremover, vi legger ut informasjon fortløpende.
Det vil også komme informasjon i postkasser på innlogging til ny parkeringsapp, presentasjon av Parsellhage osv.
 
Dugnad
Onsdag 11 mai satser vi på finvær og pynting til 17. mai – vi har søkt om tilskudd, og håper at det går gjennom, egen informasjon kommer.
 
Chip
Nøkkelchip øker til kr. 250,- for bestilling av det send mail til:
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
 
Digital nøkkel
Minner om at vi har inngått avtale om digital nøkkel – vi er også i dialog om å få de koblet opp mot postkassene
For tilgang send mail til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
 
 
Mating av dyr
Det er strengt forbudt å mate dyr.
Det er for tiden en stor oppblomstring av gnagervirksomhet i BL, og vi ser at dette gjerne er i områder hvor beboere mater fugler/rådyr i nærhet av blokkene.
Vi vil minne om at rotter/mus er altetende, de formerer seg raskt, dette vil medføre at gnagere vil kunne trekke inn på altaner og i konstruksjon i bygningsmassen.
Dette anses som brudd på ordensregler og vil bli fulgt opp deretter
 
Lekeplasser
 
Nedrigging av lekeplassene vil få oppstart rett etter påske, i begynnelsen av mai starter de med å sette opp ny, apparatene er bestilt og på vei.
 
Sosial sammen
Førstkommende onsdag er det hobbykveld i grendehuset - det vil bli arrangert sosiale tiltak annenhver uke fremover, det vil komme flere spennende aktiviteter bl.a Scrabble, bingo og quiz.
 
Ellers setter vi veldig stor pris på gode innspill og nyttig informasjon, vi har søkt tilskudd på gapahuk, låsbare sykkelskur, og vi kommer til å innhente informasjon om solceller på tak.
Ha en fortsatt fin dag.
Mvh
Styret.