Informasjon om ny parkeringsløsning.

Oppstart er allerede i uke 18 - det blir en myk start, for å komme inn i systemet vil Trondheim Parkering ikke gi ut bøter før uke 17. 23 mai. 

I neste uke kommer Trondheim Parkering til å skifte ut alle skilt fra Parkzone, det blir satt opp nye skilt som er gjeldende for vår nye samarbeidspartner.

3 og 4 mai konvertere Trondheim Parkering alle mailadresser som dere har registrert via min side til TOBB.

Når dere er registrert vil det komme mail om nnlogging med brukernavn og passord.

De som ikke har registrert mailadresser eller vil benytte en annen må sende mail til styret innen mandag 2 mai. Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Det er viktig at vi bruker mailadresser i den nye løsningen, man kan også lage bruker via telefon, men da har man ikke mulighet til å endre passord.

  1. mai vil vi i styret ta opplæring/bistå i grendehuset mellom kl 12:00 - 14:00 og 16:00 – 18:00, det er kontordag på torsdag da er vi også tilgjengelig.

Betaling for å stå på gjesteparkering over lengre tid:

Trondheim Parkering har Appen som heter Smart Park som de fleste kjenner til fra før, det er samme app som benyttes for parkering i Trondheim.

Nederst til høyre i appen er det et valg som heter parkeringsavtaler – her vil Selsbakkhøgda Borettslag komme opp som valg – der kan du fra neste uke registrere parkering av bil i et intervall uke kroner 75,- / måned kroner 250,-.

Fast parkering samt 3 gjesteplasser

Smartoblat – faste parkeringsplasser er nå delt opp i soner, dette for å hindre feilparkeringer og for å få kontroll og god oversikt over områdene. Det vil si, at hvis dere ikke registrerer riktig bilmerke på deres betalt plass, vil dette føre til bot.

Dere vil i neste uke motta mail fra Trondheim Parkering med brukernavn og passord, dette er ikke en app, men dere kan legge siden til hjemskjermen, da fungerer den som en app – denne informasjon blir lagt ut på våre hjemmesider, den kommer også på mail i dag til dere som har registrert mailadresse, der vedlegges brukermanual på hvordan dere legger Smartoblat på hjemskjerm, og hvordan dere registrerer bilnummer både på fast plass og gjester.

Mvh.

Styret.