Informasjon 07.05.2022

Lekeplasser:
Nedrigging starter 11. mai – Montering den 23. mai. det er også dugnad den 11, vi får tilpasse oss og gjøre det beste ut av det, viktigste er at barna får nye fine områder å boltre seg på til sommeren.
 
Unloc – Digital nøkkel
Det er veldig mange som har benyttet seg av tilbudet, appen er enkel å bruke. Det fungerer slik, du blir tildelt en bruker pr. husstand, den som får tildelt, deler nøkkel med øvrige medlemmer. Den kan også deles i et gitt tidsrom f.ek hvis man leier ut gjennom Airbnb (det er lov å leie ut sin bolig i 30 dager i løpet av et år uten å søke styret) Hvis det kommer håndverkere, slekt, venner etc.
 
Generalforsamling:
Er førstkommende mandag i Auditoriumet på Byåsen Vgs. Kl 18:00
Innmeldte saker er:
• Erstatning for garasjer
• Låsbar Sykkeloppbevaring
• Avsetning til rehabilitering
• Ny ordensregel om røyking på veranda
• Parsellhage
Anbefaler dere å komme for å påvirke det som skjer i borettslaget vårt. Alle har mottatt innkalling i sine postkasser.
 
Trondheim Parkering AS
Vi er godt i gang med utrulling av det nye systemet, hvis dere ennå ikke har fått tilgang send mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Det har gått overaskende bra, vi skal passe på at alle skal føle seg i varetatt og vi skjønner at dette kan by på utfordringer for enkelte, vi skal løse dette sammen, vi er behjelpelig med å bistå dere. Send mail så løser vi opp i utfordringene sammen.
Dere kan også kontakte Trondheim Parkering på tlf 73109880
epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
 
Styret ønsker alle beboerne en fortsatt god helg.